PVC κουφώματα στις καλύτερες τιμές τη αγοράς.

Βασικό πλεονέκτημα στα κουφώματα pvc είναι ότι στην εξαιρετικά ελάχιστη πιθανότητα να επανεμφανιστεί κάποιο πρόβλημα. Αν συμβεί αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση τους, χωρίς καμία οικονομική επιπλέον επιβάρυνση από τον ιδιοκτήτη.

Προσφέρουμε PVC Κουφώματα σε μεγάλη ποικιλία και ευρεία γκάμα χρωμάτων. Στην PVCOUTLET® θα βρείτε μονόφυλλα και δίφυλλα παράθυρα pvc για το σαλόνι, τα υπνοδωμάτια, το μπάνιο και την κουζίνα.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC ΤΙΜΕΣ

Τα παράθυρα pvc της PVC OUTLET® συνδιάζουν κορυφαία αισθητική με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Όλα τα pvc παράθυρα έχουν διπλά ενεργειακά τζάμια 24χλ. 4 εποχών, ακουστικά χερούλια και αντιδιαρρηκτική προστασία.

Στην PVC OUTLET® έχουμε PVC Κουφώματα όπως πόρτες pvc και μπαλκονόπορτες pvc που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Ζητήσετε μονόφυλλη ή δίφυλλη μπαλκονόπορτα pvc στις διαστάσεις των κουφωμάτων σας. Σε περίπτωση που δεν βρείτε τις διαστάσεις που χρειάζεστε, μπορούμε να αναλάμβουμε τη δημιουργία μιας ειδικής κατασκευής από pvc.

Οι μπαλκονόπορτες pvc της PVCOUTLET® παρέχουν εξοικονόμιση ενέργειεας και χρημάτων καθώς έχουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης. Επίσης η ηχομόνωσή τους σε σχέση με άλλες ποιότητες κουφωμάτων όπως του ξύλου και του αλουμινίου είνα πολύ καλύτερη.

Όλες οι pvc μπαλκονόπορτες έχουν διπλά ενεργειακά τζάμια 24χλ. 4 εποχών, ακουστικά χερούλια και αντιδιαρρηκτική προστασία.

Επιλέξτε ανάμεσα σε παραδοσιακά συνθετικά παντοζούρα και σε σύνχρονα ρολά ασφαελείας για να δώσετε έναν αέρα ομορφιάς και ασφάλειας στο χώρο σας.

ΠΑΡΑΘΥΡΑ PVC ΚΑΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ

Στην PVC OUTLET® θα βρείτε παντζούρια και ρολά ασφαλείας στις καλύτρες τιμές της αγοράς και στην καλύτερη ποιότητα. Ενισχύστε τα κουφώματά σας με τις σίτες που ταιριάζουν στο εκάστοτε κούφωμα. Έτσι θα απλαύσετε στο μέγιστο το καλοκαίρι, προστατευόμενο από κουνούπια και άλλα έντομα.

Η στιγμή που πρέπει να επιλέξουμε κουφώματα για το σπίτι μας μπορεί να αποδειχθεί μία αρκετά κρίσιμη αγοραστική απόφαση. Τα κουφώματα δίνουν υπεραξία στο χώρο μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε προστατευμένοι από τις καιρικές συνθήκες και άλλους παράγοντες του περιβάλλοντος όπως θόρυβος του δρόμου.

ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ PVC ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΘΗΝΑ

Στην αγορά υπάρχουν κουφώματα με πολλά διαφορερικά χαρακτηριστικά όπως, ανοιγόμενα, επάλληλά ή και με ανάκλιση. Αυτό που τα διαχωρίζει σε μεγάλο βαθμό μεταξύ τους είναι η ποιότητα απο την οποία είναι κατασκευασμένα.

Για πολλά χρόνια τα κουφώματα από αλουμίνο μονοπωλούσαν την Ελληνική αγορά καθώς η Ελλάδα παράγει το εν λογω υλικό σε μεγάλες ποσότητες. Τα τελευταία χρόνια όμως η παραγωγή κουφωμάτων από συνθετικό pvc έχει αρχήσει και ακμάζει καθώς συνθετικά κουφώματα έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ PVC

Αναλύοντας τα πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων pvc είναι δύσκολο να αποφασίσουμε πιο είναι το πιο δυνατό τους χαρακτηριστικό. Αρχικά το κόστος αγοράς τους είναι πολύ χαμηλότεροο απο τις υπόλοιπες εναλλακτικές κουφωμάτων οπότε ας ξεκινήσουμε από εκεί.

Τα κουφώματα pvc συνδιάζουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης έως και 74%, διατίθενται σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και μπορείτε να επιλέξετε τον σχεδιασμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είναι αρκετά ανθεκτικά στις καταπονήσεις από τον ήλιο και τη ρύπανση του αέρα της πόλης και τα περισσότερα έρχονται με εγγύηση 12ετίας.

Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω, τα κουφώματα pvc όχι μόνο έχουν χαμηλές τιμές αγοράς αλλά λόγω των θερμομονωτικών τους ιδιοτήτων, σας εξοικονομούν χρήματα και από τα πάγια θέρμανσης / ψύξης κατα τη διάρκεια της ζωής τους. Τα χαμηλά έως ανύπαρκτα κόστη συντήρισης τους τα καθιστούν την πιο συμφέρουσα επιλογή κουφωμάτων σε σχέση ποιότητας και τιμής.