Det er sandt. Den offentlige monetære efterforskningsorganisation har udtalt, at vi er i en nedtur. Alligevel indså vi som helhed, at det er sket i længere tid end den “officielle” erklæring. Markedsdrejningsspecialisterne og teampromotorerne giver udtryk for, at årets største shoppingdag var en af de mest grundfæstede nogensinde. jagttøj tilbud

Okay, fantastisk! Alligevel er tilbud og fordele ikke helt det samme. Detailhandlere har reduceret deres produkt kraftigt for at få kunder ind. Desuden mistede en Wal-Store-specialist desværre livet, da vanvittige kunder trampede på ham den dag. Lad os lige være rigtige et øjeblik, det er virkelig vanvittigt! I hvert fald vil de ægte sidste kvartalstal først blive afsløret i det første kvartal af det følgende år.

Et andet element, der skader forhandlerne, er, at flere kunder har lagt en pause i at bruge deres betalingskort. Detailhandlere er ofte mere afhængige af kreditkontorerne, end de ægte køb foretaget. Enkeltpersoner bruger tydeligvis mindre kredit og køber enten med kontanter eller lån (kan du huske, hvad det er?) Min kæreste rejste en gyldig erklæring; Hvis du har en chance for, at du næsten er ved at bøje dig fra alle økonomiske forpligtelser eller alle er sat i besiddelse, hvorfor så ikke indlæse visumpligten og have en ekstraordinær lejlighed for dine kære? Jeg vil vædde på, at en anstændig del af tilbudene kan krediteres det! HIKmicro

Så det centrale spørgsmål er, om vi som helhed tager afsted og begynder at shoppe, eller spiller vi standardspillet, hvor lavt vil de gå kat-og-mus? Er omkostningerne i øjeblikket lave nok til, at vi kan få overstået vores indkøb og slappe af i lang tid?

Der er mange tilbud derude. Hvad med at involvere valgfrie aktiver til shopping som internetbaserede detailhandlere? Der er indkøbsmotorer online, der giver dig undersøgelser af stort set alt, hvad du kan forestille dig. De vurderer endda de butikker, der interesserer sig. Disse motorer kan se dig på et øjeblik, hvilken forhandler der har de mest reducerede omkostninger.

Under alle omstændigheder er en ofte forsømt vej for gode tilbud at sælge fra destinationer, specifikt eBay. I øjeblikket har du måske en vurdering på eBay, positiv eller negativ. Alligevel er jeg blevet forbløffet over præcis den måde, hvor gode arrangementer er der. Faktisk skal du være et stykke nærgående saga, men det tager ikke lang tid at få det hængende. Forudsat at du simpelthen er begyndt, skal du købe meget lavt anslåede ting for at få det hængende. Så på det tidspunkt, når du får mere erfaring, kan du dykke ned i de dyrere ting.

Den primære bekymring er, at det er for tidligt at afgøre, hvad de største bekymringer for detailhandlere vil være. Alligevel er du som kunde i “feline fuglesædet.” Der har i sandhed ikke været en chance for den slags arrangementer i lang tid, og med nettet dublerer det simpelthen de reservemidler, du vil se!

James er essayist for nettet og online-tidsskrifter.

Bemærk venligst: Jeg har fjernet den forbindelse, der var her på grund af FTC’s nye og tvivlsomme regler om, hvad der er en support. Jeg beklager i tilfælde af, at du forstår dette, og det efterlod dig et stykke forvirret. Alligevel er der et så stort antal spørgsmål i disse nye regler for at tage en risiko.