Hvis trackerens jagttøj ikke er designet til at passe ind i miljøet, og han eller hun skiller sig ud i forhold til alt andet, bør han eller hun sige op og vende hjem, for intet væsen vil nærme sig det punkt, at blive taget! cover påtager sig en grundlæggende rolle i militæret, det gør det også i jagt!
Hvis man antager, at man har et anstændigt blik på skabningens verden, vil man se, at naturen har forsynet dem med skind og pynt, der bliver en del af hvilket klima de opholder sig i. Derudover er skabninger, især fugle, blevet beæret med skarp visuel opfattelse! På denne måde, i tilfælde af at trackeren skal vende tilbage med erindringer om en dejlig jagt og et righoldigt take, er han eller hun nødt til at lægge almindelige beklædningsgenstande til side og vælge jagttøj med eksplicitte eksempler, der imiterer de meget miljømæssige faktorer, hvor vildtet kan blive fundet.  jagttøj tilbud
Når de selv går til jagtmarkerne, kan de gå overalt fra tørt territorium til vådområdegræs til tykt kratt. I øjeblikket betyder forklædning ikke at slå sig ned bag en sten, et træ eller en busk! Hvad det demonstrerer er “dækning på udstilling af spillet.” For at være mere præcis, så burde stenbruddet have svært ved at genkende individet og klimaet! Så trackerens udvikling er ligeledes betydelig. I tilfælde af at byttet ikke skulle føle sig ked af nye udviklinger, skal trackeren arbejde på at bevæge sig med uovertruffen ekspertise, mens den er iført forklædt jagtbeklædning.
Hvor kan trackeren på noget tidspunkt spore denne slags jagtbeklædning? Et stort antal organisationer holder virkelig tilbage for at imødekomme hans/hendes behov! En bred vifte af eksempler og størrelser, der er rimelige udefra og til at følge forskellige typer spil, er tilgængelige. De rummer mennesker og endda børn! Tøjet spænder fra jeans og skjorter i skiftende stilarter og skiver til frakker, handsker, overtræksdragter og sko. Der er også ekstraudstyr med coverdesign! HIKmicro
For de omhyggeligt forberedte trackere, der ønsker at have en anstændig og åben jagttur, er der endda gardiner, senge og møbler med dækdesign. Også trackerne elsker dem!
Der skal udvises en særlig omhu på jagtbeklædningsgenstanden, såfremt det skal udvise holdbarhed. Til vask af disse beklædningsgenstande bør du bruge parfumefri rensemidler. Hvis der er en chance for, at der bruges UV-blegemidler, får farverne til stede i specifikke teksturer, at UV-frekvenserne stikker ud eller springer over. Så skabninger kan skelne mellem disse forklædningsdesigns uden problemer. Der er således eksplicitte rensemidler, der forhindrer dette i at ske; UV-frekvenserne bliver indtaget.
Ikke bare det, de tidligere nævnte rensemidler beskytter sorterne. Det resulterer i, at jagttøjet ikke sløres så let.
Når det ikke er i brug, skal jagttøjet opbevares i vand- og lufttætte sække. De er derfor beskyttet mod rester og insekter, såvel som menneskeskabte dufte.