A normál korrekciós eszközöket gyökerek, növények, ásványi anyagok és fűszerek felhasználásával állítják elő, és nem szintetikus anyagok felhasználásával. Ezeket a tárgyakat a természet javaiból állítják elő, és növelik az egyén külső szépségét, ugyanakkor jót tesznek neked. Nemcsak az egyén tényleges kiválóságát tükrözik, hanem segítenek az ember túlvilágiságának javításában, mentálisan és valóban szilárdak. A rendszeres bőregészségügyi termékek a legcsekélyebb mértékben sem károsítják a bőrt, és megfelelő szerepet töltenek be a bőrbetegségek gyógyításában. hullamos haj

Az over teljességét kifejezve folyamatosan emlékezni kell arra, hogy a Korrekciós Üzlet önellenőrzésű. Ők a legjobb hirdetők a világon. Mindent összevetve egy félrevezető álmot árulnak már nagyon régóta, és folyamatosan fejlődnek, több mint 50 milliárdos éves bevétellel. Rendkívüli hirdetőként egyszerűen összefüggő, hogy bármilyen fejlődési mintából profitálniuk kell, és a természetes vagy potenciálisan normális helyreállító cikkek irányába mutató minta magától értetődő. Mindent összevetve, a vásárlóknak itt kell rendkívül óvatosnak lenniük, mivel a termékek természetes vagy szabályos eseteket közvetítenek, mivel ez nagyon is hozzájárulhat a helyreállító szervezet jólétéhez, de érvényes-e? Ez a legnagyobb előnye? A legjobb módja annak, hogy minden kétséget kizáróan tudatában legyünk, ha átnézzük, lemásoljuk és feltárjuk a rögzítéseket, mivel a felületi elemekben található rögzítések nagy része káros. A mérgek ártalmasak lesznek. Károsíthatják a bőrt, ugyanakkor súlyosan károsíthatják a szerveket, némelyik rákot okoz (egyenesen a betegségekhez köthető), légúti problémákat okozhat, születési tökéletlenséget okozhat, és ez csak egy kis példa arra, hogy a romok nem biztonságosak, mérgező szépségápolási termékek, amelyeket mindennap használnak, elszabadulhatnak.

A kijelentéshez a következő két ijesztő meglátás:

több mint 10 500 szintetikus vegyületet használnak fel a korrekciós eredmények összeállításához, amelyeknek mindössze 11%-át próbálták ki a jólét érdekében itt, az Egyesült Államokban;

Az Európai Szövetség 1100 szintetikus anyag használatát korlátozta a szépségápolási termékekben, míg az Egyesült Államok csak 10-et tiltott be.

Ne is kezdj bele! erről a témáról, azonban további értesítésig itt kell hagynunk. Feltételezve, hogy több részletre van szüksége, széles körben írtam az üggyel kapcsolatban különböző cikkekben.

Ezzel a megelőző megjegyzéssel visszatérhetünk ennek a cikknek a témájához, amely arról szól, hogy mi a legmegfelelőbb módszer, amellyel átsorolhatod magad normál korrekciós tételekkel.

A rendszeres szépségápolási termékek ételből és egyéb étrendi kiegészítőkből is elkészíthetők. A normál olaj illatot kölcsönöz ezeknek a korrekciós elemeknek. Ezeket a normál aromákat a fixáló neveken kell keresni. Abban az esetben, ha mesterséges illatokat (ftalátokat) használnak, kerülje el ezt a terméket, mivel a ptalátok rendkívül károsak, és a legjelentősebb veszélyszintet közvetítik a helyreállító adatkészlet 10-es értékével, amely a bolygó legnagyobb korrekciós rögzítési adatkészlete. Ezek rákot okozó szerek, és ily módon kapcsolódnak a betegséghez. Gondolkozz el ezen a vonalon. Abban az esetben, ha nem gondolnád meg, hogy mérgező anyagot igyál, akkor miért teszel akkor egy káros anyagot a bőrödre, a test legnagyobb szervére. A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a bőrre kerülő anyagok több mint 70%-a bejut a szervezetbe, és megtámadja a keringési rendszerünket.

A normál helyreállító elemekben általában megtalálható rögzítések egy része a következő:

Candelila viasz, Méhviasz, Carnauba: Ezeket a viaszokat növényekből nyerik, és textúraként használják szépségápolási termékekben is.

Biotin: Élesztőből készül, és hajkondicionálókban és helyreállító krémekben használják.

Színezékek/színezékek: Az itt található vas-oxid jellegzetes tónust kölcsönöz az olyan szépségápolási termékeknek, mint a szempillaspirál, rúzs és szemhéjfesték. A titánfémben jelenlévő titán-oxid jellegzetes fényvédőként tölti be. A kármint a kosenilből (a mexikói poloska) nyerik, és rúzsokban használják.

Természetes kenőcsök: A gyógybalzsamok szantálfából, rózsából, borsmentából, valamint levendulából készülnek és kellemes illatot adnak. Ezek az olajok nem zavarják a bőrt, bár az is előfordulhat, a gyártott aromák ismét veszélyesek. Kerüld el őket.

A panthenol táplálja a haját, és megtalálható a hidratáló krémekben és samponokban. A Panthenol melaszt tartalmaz élesztőt és rizst.

Ültessük a zuzmókat és az óceáni gyomokat: Az óceáni gyomokat sűrítőszerként használják, és hajkondicionálóként és hajápolóként szolgálnak a legjobban.

E-vitamin: Az oxidálószerek ellenségeként jellemzik, és az ízletes olajok finomításával kész.

Az alábbiakban hivatkozott normál korrekciós elemeket a bőrtípusodnak megfelelően értékelheted:

Normál bőr: Keverje össze a levendulaolajat és a citromeltávolítást, és vigye fel a bőrére. Ugyanígy használhatja a kakaómargarint és a nyers gabonákat a bőr telítésére.

Száraz bőr: Keverje össze a rózsaolajat és a kamillaolajat glicerinnel

és vigye fel száraz bőrére, hogy hidratálja. Bőre finom minőségének megtartása érdekében mangó, papaya és kókuszdió keverékét alkalmazhatja a bőrére. A vörös föld szintén segít a bőr megújulásában.

Sima bőr: Mielőtt telítené bőrét, vigyen rá grapefruitot. A sima bőr tisztítására zöldföld használható. Mindazonáltal emlékezni kell arra, hogy a normál korrekciós termékek nem csökkentik a bőr normál zsírtartalmát.

Csak olyan tárgyakat használjon, amelyek nem tartalmaznak súlyosbodást, valamint mesterségesen káros anyagokat. Hiányozniuk kell mindenféle petrolátumot, ásványi olajat, szárítófolyadékot, valamint a pórusokat elzáró kötőanyagokat.