Μολονότι οι κοκκώδεις κομμώσεις είναι προσβάσιμες και στο εσωτερικό, οι πελάτες θα επέλεγαν ως επί το πλείστον λευκά εσωτερικά UPVC, καθώς καθαρίζονται πιο εύκολα και δίνουν μια πολύ πιο καθαρή αίσθηση στο σπίτι.
Τα αλουμινόχαρτα PVCOUTLET μπορούν να φτάσουν σε μερικές συμπληρώσεις, για παράδειγμα, Δρυς, Μαόνι, Ροδόξυλο και επί του παρόντος σε tailor made χρώματα που είναι νέα στην αγορά. Χρώματα από ιρλανδική δρυς, φυσικό κεράσι και, παραδόξως, διαφορετικές αποχρώσεις του σκούρου, του κόκκινου και του μπλε.
Ανάλογα με το είδος του φινιρίσματος που θα επιλέξει ο πελάτης, θα υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να χειριστείτε το περίγραμμα του παραθύρου κατά τον καθαρισμό. Ωστόσο, η συντήρηση των εξαρτημάτων εργασίας που ενοχλούν το αντικείμενο και οι κοινές οδηγίες θα παραμείνουν παρόμοιες, ανεξάρτητα από το ποια είδη PVC τοποθετούνται.
Η ηλικία των παραθύρων μπορεί επίσης να επηρεάσει το στυλ, καθώς οι πελάτες είχαν τοποθετήσει PVC πριν από αρκετό καιρό. Το τμήμα PVC του παραθύρου και της εισόδου θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο νέο με τα κατάλληλα αντικείμενα.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μερικές συμβουλές για την αναζωογόνηση των παλαιών παραθύρων, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η έκθεση του γυαλιού δεν θα είναι τόσο ισχυρή όσο τα νέα παραγωγικά παράθυρα έντασης και οι είσοδοι που τοποθετούνται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει επιπλέον το ζήτημα των βλαβών σε εξαρτήματα εργασίας, για παράδειγμα, χειρολαβές και πλαίσια κλειδώματος που πρέπει να συμβαδίζουν με χρονικά διαστήματα όχι μικρότερα από 3 έως μισό έτος για να έχετε λιγότερα προβλήματα.
Γενική καθαριότητα.
Πρώτα ανοίξτε τα παράθυρα και θα δείτε ένα κανάλι αποκαλυμμένο όπου οι στροφές και το κλείδωμα συνεχίζουν να κάθονται. Χρησιμοποιήστε λίγη βούρτσα και χαλαρώστε το χώμα και μετά πάρτε μια ηλεκτρική σκούπα για να ρουφήξετε το ελεύθερο χώμα.
Θα παροτρύνουμε οποιονδήποτε ψάχνει για προτροπή για ευρύ καθαρισμό παραθύρων από PVC να χρησιμοποιήσει ένα μη τραχύ ύφασμα και αφρώδη νερό. Χρησιμοποιήστε αφρώδες νερό (κανονικό καθαριστικό χωρίς βαφή) για να πλύνετε ολόκληρο το παράθυρο μέσα και από απόσταση. Σκουπίστε ολόκληρη την άκρη λίγο αργότερα και στεγνώστε με ένα εναλλακτικό υλικό. Χρησιμοποιήστε το αφρώδες ύφασμα για να σκουπίσετε το εσωτερικό του καναλιού και να καθαρίσετε τα λάστιχα όσο είναι ανοιχτό.
Στην περίπτωση που κοιτάξετε το ανοιχτήρι όπου κλείνει στο περίγραμμα του παραθύρου, θα υπάρχει μια γραμμή χώματος 5 mm που είναι συνολικά γύρω από αυτό θα πρέπει να εξαλειφθεί με το αφρισμένο ύφασμα.
Κατά μήκος της κορυφής και των πλευρών του ανοίγματος παραθύρου θα χρειαστεί επίσης ένα σκούπισμα. Σε περίπτωση που διευρύνετε εντελώς το ανοιχτήρι στο βαθμό που θα πάει, θα δείτε στο ψηλότερο σημείο του ανοιχτήρι να ξεσκεπάζεται και θα φτάσετε σε αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν φθηνά σημάδια στα περιβλήματα ή το γυαλί PVC που δεν μπορείτε να εξαλείψετε το καθαριστικό τζαμιών ή το διαλυόμενο, σας ζητάμε να χαμηλώσετε θα το φέρει.
Που και που, ενώ ομορφαίνεις, μπορείς κατά λάθος να πασπαλίζεις γυαλί και να αφήνεις μικρά στίγματα, να χρησιμοποιείς μια κοπτική άκρη με λεπίδα Stanley, η οποία είναι μια αιχμηρή κοπτική άκρη ή παρόμοια. Αυτή η διαδικασία εξάλειψης οποιουδήποτε πραγματικά επίμονου χωρίζει το γυαλί με μια αιχμή κοπής θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη προσοχή, καθώς θα προτιμούσατε να μην ξύσετε το γυαλί κατά σύμπτωση. Χρησιμοποιήστε το όσο το δυνατόν πιο επίπεδο και αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για αυτήν τη στρατηγική, μείνετε μακριά από αυτήν ή ζητήστε έναν ειδικό.
Διαλυτικά, καθαριστικά κρέμας και πιτσιλιές
Ανάλογα με το είδος της ποικιλίας και την ηλικία του παραθύρου ή της εισόδου από PVC θα εξαρτηθεί από το τι θα χρησιμοποιηθεί. Ο βαθμός του εδάφους και του εδάφους στο χώμα θα έχει επίσης επίδραση σε σχέση με το είδος καθαρισμού που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.
Αν υποθέσουμε ότι το παράθυρο είναι λευκό PVC και είναι μέτρια καινούργιο, ο παραπάνω ευρύς καθαρισμός θα είναι αρκετός.
Χρησιμοποιήστε συνεχώς έναν λόγο κατασκευασμένο μοντέρνο ρολό χαρτιού που μπορείτε να αγοράσετε από την πρίζα PVC της γειτονιάς σας για να εφαρμόσετε κάτι εκτός από αφρώδη νερό. Από την άλλη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολό κουζίνας για τα περιγράμματα του παραθύρου, αλλά να μην σας ζητηθεί για το τζάμι. (αναφέρεται παρακάτω)
Πιο ωριμασμένα παράθυρα και είσοδοι
Σε περίπτωση που το παράθυρο ωριμάζει και χρειάζεται ένα άγγιγμα περισσότερο τρύπημα, εγκαταστήστε ένα καθαριστικό κρέμας PVC που δεν τρίβεται από έναν αναγνωρισμένο πάροχο DIY. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε την κρέμα στο ποτήρι ή κάτι άλλο εκτός από το λευκό PVC. Φροντίστε να σβήσετε την αφθονία με ένα ακόμη κομμάτι του ρολού. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να γίνει με μερικά διαλυόμενα για μια απίστευτη ολοκλήρωση.
Είναι σταθερά χρήσιμο να έχετε ένα δοχείο κορυφαίας ποιότητας διαλυόμενο καθαριστικό PVC από την πρίζα DIY/PVC. Ζητήστε τους να σας ενθαρρύνουν σχετικά με τα είδη που πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τις προσδοκίες σας. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γυαλίσει το λευκό άκρο του παραθύρου από PVC και σε κάθε περίπτωση θα βγάλει το χώμα από εξαιρετικά μικρές γρατσουνιές. Να είστε προσεκτικοί για να μην σκουπίσετε τη σιλικόνη. Χρησιμοποιήστε μέτριες ποσότητες διαλυτού στη σιλικόνη καθώς μπορεί να το εξαφανίσει. Αυτή είναι μια απίστευτη προσέγγιση για την εξάλειψη των κίτρινων λεκέδων στη σιλικόνη από το κάπνισμα ή το μαγείρεμα.
Κόκκοι ξύλου και προσαρμοσμένα περιτυλίγματα
Η χρήση λαδιών εκτόξευσης, για παράδειγμα, WD40 σε κόκκους ξύλου ή τα